Det gør vi

Konference Viden & Værktøjer

Arbejdet med etniske minoritetsfamilier – hele vejen rundt

I samarbejde med Røde Kors Akademiet afholdte vi en konference 25. februar 2020 med fokus på Viden & Værktøjer.
Der er sagt, tænkt og skrevet meget om familiefeltet, men det er i praksis forandringerne skal ske. Derfor satte vi fokus på en række essentielle værktøjer til familieområdet, som fagpersoner på tværs af professioner og sektorer kan tage i brug:
  • Hvilke værktøjer til hvilke udfordringer?
  • Hvordan kommer man i gang med at bruge et værktøj?
  • Hvad er effekten?
Hvad går du hjem med?
Ofte går man fra en konference og tænker “jeg fik bekræftet det, som jeg synes er udfordrende, men hvad gør jeg så nu?”. Det gør vi op med og fylder bogstaveligt talt din værktøjskasse.
Målgruppe

Vores konference henvender sig til en bred gruppe af fagpersoner, bl.a. socialrådgivere, medarbejdere på opholdssteder, familiekonsulenter, sundhedsplejersker, integrationsvejledere, mentorer, boligsociale medarbejdere, lærere, pædagoger samt eksempelvis DSA og AKT vejledere.

Arbejder du med flygtningefamilier, familiesammenførte, østeuropæiske familier eller andre udsatte grupper med anden kulturel baggrund – så er konferencen Viden & Værktøjer noget for dig.

Tid & sted

Årets konference blev afholdt på Kulturmaskinen i Odense. Hold øje med næste konferences tid og sted her på siden.

Program

Programmet fra konferencen Viden & Værktøjer 2020 finder du her.

Viden & Værktøjer i fremtiden

Desværre betød Corona-nedlukning af landet, at vi ikke kunne holde konference i 2021. I mellemtiden er Røde Kors Akademiet lukket, og der er mange forandringer i Center for Integration.

Hold øje med os – andre former for konferencer og temadage vil komme …