Om os

Vores medarbejdere

CEFIN har erfarne erfarne konsulenter med mangeårig erfaring i arbejdet med mennesker i udsatte positioner. Vores konsulenter har forskellige uddannelsesmæssig baggrund. Konsulenterne har derudover forskelligartede erfaringer med sig, ligesom også sproglige kvalifikationer er forskellige.

Udover vores egne konsulenter har vi et meget stort netværk og mange samarbejdspartnere, som tilsammen gør os i stand til at skræddersy enhver opgave med de rette faglige profiler.

Vores ansatte og samarbejdspartnere omfatter pædagoger, socialrådgivere, psykologer,  integrationskonsulenter, sikkerhedskonsulenter, terapeuter m.fl.

Alt skal skræddersys – ikke to opgaver er ens. Vores speciale er at LYTTE til opgaven og sikre det helt RETTE MATCH.

Gennem grundig visitation af opgaver kan vi sætte de helt rigtige specialer og fagligheder i spil i selv de mest komplicerede sager. Vi kan stort set altid matche på sprog og dialekt, hvis opgaven kalder på det som en forudsætning for at kunne intervenere og skabe de nødvendige forandringer.

Er du interesseret i at samarbejde med os, hører vi gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter potentielle samarbejdspartnere og freelance tilknyttede konsulenter – se under JOB HOS OS

Mads Bentzen : Indehaver

Indehaver

Mads Bentzen

4053 8614 / mbz@cefin.dk mbz@cefin.dk

Mads Bentzen / Indehaver

Mads er stifter af Center for Integration. Han har været i det pædagogiske felt siden 1994 og besidder stor viden om udsatte børn og unge. Gennem hans arbejde i bl.a. Aarhus Kommune, Dansk Flygtningehjælp og Røde Kors Asylafdeling har Mads de sidste 14 år oparbejdet en særlig flygtningefaglig viden med dyb forståelse af traumatisering og sekundær traumatisering. Med et meget solidt kendskab til Serviceloven og mange års erfaring som anden aktør, kender og forstår Mads det lovgivningsmæssige grundlag, ligesom han har stor forståelse for den kommunale verden, der er politisk styret, og hvor aktivitet og budget skal hænge sammen.

 

Mads har mere end 10 års ledererfaring – herunder ledelse af pædagogisk og terapeutisk personale. Hertil har Mads erfaring med ledelse af ledere i Røde Kors.

 

Senest har Mads været en del af en opstartsorganisering i forbindelse Røde Kors Asylafdelings etablering af en særindkvartering for voksne udlændinge med psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse og uden lovligt ophold i Danmark. Her havde Mads den faglige ledelse og stod bl.a. for ansættelse af 30 årsværk, planlægning og gennemførelse af introforløb, planlægning og indflytning af 15 beboere på to uger samt sikre, at centret kom i drift.

 

Mads er fagligt entreprenant og ambitiøs. Og selvom hans ører er små, er de utrolig gode til at lytte. Han har netop en særlig evne til at kunne lytte sig ind i sagernes kompleksitet og matche de rette fagligheder og personligheder med opgaven.